Wassen

Wij wassen met twee volledig nieuwe machines van de fabrikant Christ. Deze fabrikant levert een van de allerbeste machines op de markt. Wij wassen daarbij met knikborstels. Hierdoor wordt zowel de onderkant als de bovenkant van de auto zeer goed gewassen. Ons borstelmateriaal is een doorontwikkeling van de textielborstels. Echter dit materiaal geeft een nog betere waskwaliteit en minder kans op schade aan onderdelen van uw auto zoals ruitenwissers e.d. Krassen zijn volgens de fabrikant uitgesloten. Het drogen gebeurt d.m.v. 4 drogers die een totale capaciteit hebben van 16 Kwh. Dit zorgt voor een goede droogkwaliteit. Onze wasstraat is ook zeer geschikt voor bedrijfswagens met imperiaal. We hebben natuurlijk ook een krachtige stofzuiger ter beschikking. Deze werkt zeer stil en krachtig op onze eigen wasmunten.

Wasboxen

Voor uw die zelf wil wassen, beschikken wij over drie volledig uitgeruste doe het zelf wasboxen. De boxen zijn uitgerust met alle middelen om u auto weer volledig schoon te krijgen. De boxen zijn ruim opgezet zodat u goed om de auto heen kunt werken zonder direct nat te worden. De boxen hebben een schuimlans om uw auto in te weken, een borstel om te wassen en een hogedrukspuit waarmee u zowel kunt wassen als afspoelen. Bij het afspoelen heeft u de keuze uit alleen water, water met wax, warm water met wax en osmose-water. Als u uw auto hiermee afspoelt heeft u na het opdrogen geen witte druppels meer op de auto. In de boxen kunt u gebruik maken van onze wasmunten die per stuk €0,50 kosten. Voor €5,00 krijgt u er 11 en voor €10,00 krijgt u er zelfs 23.
Daarnaast kunt u ook met geldstukken van 0,50,1 en 2 euro betalen.

Wasprogramma's

Iedere auto wordt door ons volledig voorgewassen, (voor dat deze de wasstraat inrijdt). Hierbij spuiten wij eerst het grove vuil van de auto. Vervolgens wordt met water en spons de auto volledig nagelopen op plaatsen waar de machine moeilijk of niet komt. Ook u velgen krijgen daarbij de benodigede aandacht. Wij wassen uitsluitend met osmose-water, waardoor u geen witte druppels op uw auto aantreft.

Zie hieronder onze wasprogramma's

Aluminium

Basis wassen

€7,-

Brons

Aluminium met drogen.

€8,-

Zilver

Brons met wax.

€9,50

Goud

Zilver met wassen onderzijde.

€10,50

Platinum

Goud met uniek harde wax poetsprogramma

€13,50

Een volle tank & een goed gevoel!
Lees Meer