Scherpe prijzen

Ons product is van zeer goede kwaliteit en wordt geleverd door een dealer van een gerenomeerd merk. Wij kunnen hiermee onze klant altijd een goed product leveren. Omdat wij geen kosten hebben die brandstofmaatschappij gelieerd zijn kunnen wij iets scherper inkopen en dus scherper verkopen.

Spaarsysteem

Om onze trouwe klanten te belonen hebben wij regelmatig een spaar-aktie. in onze shop zijn tijdens de actieperiode gratis stempelkaarten te verkrijgen, waarmee u kunt sparen voor gratis wassen (Brons). Door bij te betalen kunt u ook een wasbeurtgoud of platina kiezen. Bij iedere tankbeurt van 25 liter of meer krijgt u een stempel. Na 10 stempels krijgt u een wasbeurt gratis. Wilt u niet wachten tot u kaart vol is, kies dan gewoon voor korting. iedere stempel is direct 10 procent korting, oftewel €0,65.

Maar liefst 2 cent goedkoper!

Bij De Roos kunt u Blue One 95 tanken!
Blue One 95 is maar liefst 2 cent goedkoper dan Euro 95.

Meer lezen

MAKKELIJK BETALEN
MET PIN OF ONZE TANKPAS

Bij ons kunt u betalen met pin en de diverse bekende passen van leasemaatschappijen (travel card, Multitank card, MKB pas). Daarnaast kunt u ook een rekening bij ons openen waarbij u dan een ‘Roos tankpas’ ontvangt. Deze kaart is aan te vragen via email (info@servicestationderoos.nl) en binnenkort via onze website. Na het afgeven van een machtiging, voor het incasseren van de factuur, ontvangt u de kaart. Met deze kaart ontvangt u eens per maand een rekening. Deze rekening is volledig gespecificeerd tot aan (eventueel) het kentekenen van de auto. De betaling geschied automatisch ongeveer 3 dagen na ontvangst van de factuur. Bij verlies of diefstal is deze pas direct te blokkeren door telefonisch contact op te nemen met: 0341 - 36 07 26. U loopt daardoor niet het risico dat anderen met u pas tanken. U kunt (vanwege de hoge kosten), niet betalen met Visa, Eurocard of andere creditcards.