Shoppen

Servicestation De Roos heeft een leuke shop. In deze shop verkopen wij naast autogebonden artikelen zoals olie, lampjes, ruitensproeier vulling, ijsweg en dergelijke ook nog allerlei andere artikelen.
Bij de autogebonden artikelen is onze filosofie; dat wat u bij ons koopt, ook in de auto wordt gestopt indien u dat wenst. Wij verkopen dus niet alleen de 'lamp' maar zullen, indien mogelijk, deze ook vervangen. Wij vullen ook de vloeistof voor uw auto bij indien u dit wenst.

OFFICIËLE PASFOTO'S

Ons foto-automaat zorgt er zelf voor dat aan alle regels en standaarden wordt voldaan. Gebruikers worden geassisteerd door de exclusieve ingebouwde software, zodat de juiste positie wordt aangenomen die tegemoetkomt aan de eisen van de overheid voor alle officiële documenten zoals: paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen etc.

Lees Meer

Welkom bij 'De Pitstop'

Welkom op de webshop van De Pitstop Putten. Wij zijn gevestigd binnen servicestation 'De Roos' aan de Jan Nijenhuisstraat 10 te Putten. Als particulier kunt u via de webshop uitsluitend bestellen om af te halen! Wij bezorgen op industrieterrein Keizerswoert en de Stationsstraat van 11.00 uur t/m 13.00 uur. Bezorging alleen bij bestellingen vanaf 15,- euro. Tevens wordt er 1 euro iDeal kosten in rekening gebracht.

Naar de website

Shopacties

Wij hebben altijd leuke, scherpe aanbiedingen in onze shops. Ook kunt u regelmatig profiteren van kortings-acties in samenwerking met diverse plaatselijke ondernemers. Meer informatie vindt u regelmatig in uw brievenbus of let op de kaarten, flyers en posters in onze shops!

Bekijk de aktie van dit moment