Biketrailerspecialist

Wij zijn de biketrailerspecialist. De leverancier van compacte fietstrailers die mindervaliden, ouderen, gezinnen en sporters helpt om eenvoudig en veilig uw fiets mee te nemen achter uw auto, zodat u overal uw fiets beschikbaar heeft.

Zonder veel opbergruimte toch een eigen trailer!

De Walltrailer is de ideale aanhanger wanneer u weinig ruimte heeft, maar toch graag een eigen aanhanger of trailer wilt opbergen. De Walltrailer is namelijk compleet opvouwbaar en daardoor makkelijk op te bergen. Walltrailers zijn volgens uw wensen samen te stellen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de trailer aanpassen voor het vervoer van scootmobielen en driewielfietsen. Ook voor dagelijks gebruik zijn er diverse opties. Denk daarbij aan een; huif, afdekzeil, hogere schotten en nog veel meer! Er is al een Walltrailer vanaf € 1.149,-. Kom naar 'Servicestation De Roos' en stel u eigen Walltrailer samen.

VERKOOP AANGEPASTE AANHANGERS

Sinds de zomer van 2014 zijn wij dealer van ReCreaties (voorheer Astorc aanhangers). Dit betreft aangepaste aanhangers voor het vervoer van uw (elektrische)fietsen, driewieler of scoormobiel, eventueel in combinatie met een fiets. Deze aanhangers zijn alle na gebruikt compleet in te klappen en daardoor zeer handig op te bergen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Kom naar onze vestiging in Putten om u uitgebreid te laten informeren.

Trailer2Bike

De inklapbare fietsaanhangwagen voor 2 elektrische fietsen. Heeft u te lage kogeldruk op uw trekhaak voor het vervoer van elektrische fietsen? Trailer2Bike is de oplossing!

Trailer4Bike

Trailer4Bike De inklapbare fietsaanhangwagen voor 4 elektrische fietsen.

Scootwagen

De inklapbare aanhangwagen voor een scootmobiel + fiets. Geniet van uw vrijheid met deze speciale aanhanger.