Over Putten

Sinds december 2011 is onze vestiging in Putten geopend. Het betreft een Full-service locatie met een uitgebreide shop met daarin een breed assortiment. Tevens is het mogelijk vanaf 20 oktober 2014 verse broodjes te halen bij de, in ons bedrijf gevestigde, vestiging van de Pitstop. Wij hebben tevens een compleet wascentrum. Deze bestaat uit twee automatische roll-overs en 4 doe het zelf wasboxen. Ook bieden wij u 4 stofzuigplaatsen aan.

Laat uw auto wassen

Iedere auto wordt voor dat deze de wasstraat inrijdt door ons volledig voorgewassen. Hierbij spuiten wij eerst het grove vuil van uw auto. Vervolgens wordt met water en spons uw auto volledig nagelopen op plaatsen waar de machine moeilijk of niet komt.
Lees Meer

WITTE & BONTE WASSTRAAT

Onze nieuwe wasstraat is uitgerust met 2 professionele wasmachines. 1 machine tot 8 kg. en 1 machine tot maar liefst 18 kg. Hiermee wast u uw dagelijkse maar ook uw niet alledaagse was. Dekbedden, (team)kleding, kussens, kindermatrassen, taffellinnen, enz. Wassen en drogen in onze nieuwe waskiosk, kom het eens proberen en ervaar het gemak!

Lees Meer

OFFICIËLE PASFOTO'S

Ons foto-automaat zorgt er zelf voor dat aan alle regels en standaarden wordt voldaan. Gebruikers worden geassisteerd door de exclusieve ingebouwde software, zodat de juiste positie wordt aangenomen die tegemoetkomt aan de eisen van de overheid voor alle officiële documenten zoals: paspoorten, identiteitskaarten, rijbewijzen etc.

Lees Meer

Voordeel

Elke dinsdag bij iedere volle tank brandstof 50% korting op autowassen!

(tijdelijk en bij 25 liter of meer).

Elke donderdag tot 15 cent korting per liter brandstof!

(tijdelijk en Korting op basis van landelijke adviesprijzen).

Aanhangers

Soms is een aanhanger gewoon handiger! Om onze service nog verder uit te breiden verhuren wij diverse typen aanhangers.

Meer over huren


Naast huren kunt u ook bij ons terecht voor uw eigen aanhanger. Al onze typen aanhangers zijn ook gewoon te koop.

Meer over kopen

Nu ook fietstrailers verhuur

Heeft u vier zware of elektrische fietsen en u kunt deze niet op uw huidige fietsdrager meenemen of heeft u een te lage kogeldruk om ze met uw huidige auto te vervoeren, dan ben u bij ons aan het juiste adres.
Met de Trailer4bike kunt u nu uw fietsen makkelijk op uw huidige trekhaak met de gestelde maximale kogeldruk vervoeren.
Lees Meer

Tank & Schenk aan een goed doel, lokale sport, muziek- of cultuurvereniging!

In tegenstelling tot bekende spaar- systemen van andere merken voeren wij geen spaarsysteem in, maar een schenksysteem. Per tankbeurt schenken wij 1 cent per liter aan een doel, dat jij bepaalt.

Lees Meer

MAKKELIJK BETALEN
MET PIN OF ONZE TANKPAS

Bij ons kunt u betalen met pin en de diverse bekende passen van leasemaatschappijen (travel card, Multitank card, MKB pas). Daarnaast kunt u ook een rekening bij ons openen waarbij u dan een ‘Roos tankpas’ ontvangt. Deze kaart is aan te vragen via email (info@servicestationderoos.nl) en binnenkort via onze website. Na het afgeven van een machtiging, voor het incasseren van de factuur, ontvangt u de kaart. Met deze kaart ontvangt u eens per maand een rekening. Deze rekening is volledig gespecificeerd tot aan (eventueel) het kentekenen van de auto. De betaling geschied automatisch ongeveer 3 dagen na ontvangst van de factuur. Bij verlies of diefstal is deze pas direct te blokkeren door telefonisch contact op te nemen met: 0341 - 36 07 26. U loopt daardoor niet het risico dat anderen met u pas tanken. U kunt (vanwege de hoge kosten), niet betalen met Visa, Eurocard of andere creditcards.

Welkom bij 'De Pitstop'

Welkom op de webshop van De Pitstop Putten. Wij zijn gevestigd binnen servicestation 'De Roos' aan de Jan Nijenhuisstraat 10 te Putten. Als particulier kunt u via de webshop uitsluitend bestellen om af te halen! Wij bezorgen op industrieterrein Keizerswoert en de Stationsstraat van 11.00 uur t/m 13.00 uur. Bezorging alleen bij bestellingen vanaf 15,- euro. Tevens wordt er 1 euro iDeal kosten in rekening gebracht.

Naar de website
Een volle tank & een goed gevoel!
Lees Meer